Препоръчваме Ви

На тази страница ще можете да намерите строителни фирми, майстори, бригади, които имат опит в работата с блокчетата за зидария YTONG и топлоизолационните плочи Multipor. Ще можете да разгледате снимки на реализирани обекти и да намерите контактите на фирмите.

1

Фирма "АБ Технолоджи" ЕООД, гр. София е създадена през 2005 г. и е с основна дейност машинно полагане на мазилки и топлоизолационни системи. Служителите на фирмата са обучени за работа с топлоизолационните плочи Multipor и имат реализирани значими обекти - Мега мол Люлин и Експо 2000.

"Бибов и ко" ООД

Бибов и ко

 

„Бибов и Ко” е една от големите строителни фирми в Пловдивски регион, чиито клиенти са както частни лица, търговски и производствени предприятия, така и общински организации и държавни учреждения. С оптимално подбрани бригади и звена фирмата изпълнява всякакъв вид строителство, като всички нейни специалисти притежават необходимата квалификация за работа с блокчетата YTONG и топлоизолационните плочи Multipor след премината серия от обучения към "Ксела България". Фирмата разполага със собствена складова база, транспортни средства и строителна механизация. За постигнато високо качество дружеството е удостоено с наградата «Златната мистрия» за 1999 г.

ЕТ "Проектстрой-Петър Петров"

Проектострой-Петър Петров

"Проектстрой - Петър Петров" е фирма в Габровския регион, специализирана в строителството, производството и търговията със строителни материали. Фирмата има цехове за доглама, мебели, бетонови изделия и др., разполага с машинен парк, механизация и автотранспорт за цялостно изпълнение на строителството от изкоп до ключ и снабдяване с материали. Специалистте на фирмата са преминали серия от обучения към "КСЕЛА България" за работа с блокчетата за зидане YTONG и топлоизолационните плoчи Multipor.

"Конкрет Бау" ЕООД

Конкрет Бау

Конкрет Бауе строителна фирма със седалище в София, занимаваща се с ново строителство, довършителни и ремонтни работи, реконструкции и преустройства, текущ ремонт и поддръжка, изпълнение на фасадни термоизолации от 1998 г. Фирмата познава в детайли и работи активно с всички продукти на Ксела България, като напоследък използва и залага изключително много на най-иновативните от тях - Ytong ExtrA+ и Multipor. Дългогодишен член на Камарата на Строителите в България. Информация за контакти: GSM: 088 7510917 и e-mail: konkret@abv.bg

"Миран билд" ЕООД

Миран билд

Фирма "Миран билд" е специализирана в цялостното изпълнение на къщи и вили по индивидуален проект, офиси и търговски обекти в област Варна. Предлагат на своите клиенти цялостни решения по организацията и изпълнението на целия процес от проекта, през проектирането и надзора, до нейното окончателно реализиране до ключ. Грижата за снабдяване, надзор и спазване на срокове е изцяло на фирмата. 

Специалистите на фирмата са обучени от КСЕЛА за полагане на топлоизолационната система Multipor и зидане с блокчетата YTONG.  

"Строител ВД" ООД

1

"Ст" е от водещите строителни компании в страната, която има значителен опит и в чужбина. Компанията е специализирана в комплексното изграждане на метални и монолитни промишлени сгради, жилищни сгради и такива с обществено значение. Дейността на фирмата обхваща всички етапи на инвестиционния процес - предприемачество,проучване, проектиране, производство на метални конструкции, строеж и търговия с недвижими имоти. Специалистите на фирмата са специално обучени и сертифицирани от "КСЕЛА България" за зидане с блокчетата YTONG и полагане на топлоизолационните плочи Multipor

"Янев 55" ЕООД

Янев 55

 

„Янев 55” се намира в Пазарджик и се занимава със строителство на жилищни и административни сгради, банкови офиси, луксозни къщи и строителни ремонти. Разполага с необходимата механизация и квалифицирани кадри, обучени и подготвени от „Ксела България” за качествено изпълнение на зидарии с блокета YTONG и топлоизолации с минералните плочи Multipor.