Приключи конкурсът "Играй и спечели Multipor"

Приключи онлайн играта със снимки "Играй и спечели Multipor". Играта започна на 16 април и приключи на 17 юни. Включиха се повече от 60 участници, които се бориха за безплатна вътрешна изолация с най-новия продукт на фирмата - минералните топлоизолационни плочи Multipor. Състезанието се разигра на новия сайта на КСЕЛА България - www.изолация.bg, а участниците имаха за задача да снимат и качат снимка на дома си, където искат да се направи вътрешна изолация, за да съберат най-много харесвания.

Снимката спечелила най-много гласове, е на Марин Маринов от гр. Бургас. Поради невъзможността да постави външна изолация победителят желае да постави вътрешна, за да повиши енергийната ефективност на дома, в който живее. Наградата, която се осигурява от КСЕЛА България на Марин Маринов, включва: безплатна вътрешна изолация с Multipor на целия му дом, пълната система за изграждането й, както и безплатно обучение за правилното и поставяне.

Всички останали участници в играта получават като подарък Ваучер за отстъпка при покупка на топлоизолационна система Multipor.