Нова Инфо линия за клиенти на YTONG и Multipor

В разгара на летните почивки, „КСЕЛА България“ пусна своя директна телефонна линия за клиентите на продуктите YTONG и Multipor. На цената на един градски разговор на номер 0700 10 984 клиенти от цялата страна ще имат възможност да получат  информация относно продажбите на двата завода за производство на YTONG и Multipor (в София и Добрич), както и относно обучения, технически консултации и др.

 

Във връзка със старта на новата Инфо линия  в началото на м. август управителят  на „Ксела България“ Йенс Тирфелдер сподели:

 

„Марката YTONG има сериозни традиции в България, както и сериозен пазарен успех. Като естествено развитие и продиктувано от нуждите на потребителите, стартирахме производството на топлоизолационен продукт Multipor, който набира инерция на българския стротелен пазар с конкурентните си качества.  С новата директна телефонна линия бихме искали да улесним с актуална информация и консултации всички наши клиенти, които искат да получат повече информация за гамата от продукти YTONG или топлоизолационните свойства на Multipor . Очакваме голям интерес към нововъведението и се ангажираме да развиваме тази услуга в бъдеще.“

 

Новата линия е отворена за клиенти в работни дни от 8.30 до 17 ч. Краткото меню ще даде възможност на всички клиенти за по-бърза и коректна връзка със специалистите на КСЕЛА България.