Фотоконкурс "Моята скулптура от YTONG"

Скулптури от Итонг

До 17 Ноември 2013 г. можете да се включите в организирания конкурс от КСЕЛА Германия за скулптура от блокчета YTONG. Онлайн гласуването за най-добрата снимка ще бъде от 18 Ноември до 01 Декември. Изпратете информация за конкурса на своите приятели, така ще имате по-голям шанс да спечелите!

 

Използвайте късмета си! Градински джуджета, животни, модерно изкуство или други полезни предмети в дома от YTONG! Покажете най-хубавата снимка на своята скулптура от YTONG и можете да спечелите чудесни награди!

За да уаствате е необходимо само да попълните формуляра (Teilnahmeformular) на: www.ytong-dein-stein.de/ytong-gewinnspiel/ и да качите своята снимка. Ако желаете, можете да споделите снимката и в социалната мрежа на YTONG Dein-Stein, така можете да увеличите шансовете си за награда!

 

Конкурсът:

Стъпка 1: Изпратете ни снимка заедно с другата необходима информация (име, e-mail, име на снимката) до 17 Ноември 2013 г. Формулярът за участие се намира тук (Teilnahmeformular). Снимката ще бъде качена на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de.

 

Стъпка 2: На 18 Ноември 2013 г. ще започне онлайн гласуване за всички качени снимки. Сподели снимката си в социалните мрежи и помоли приятелите ти да гласуват за теб!

 

Стъпка 3: Последният ден за гласуване е 1 Декември 2013 г. Можете да изберете между 1 и 5 точки за всяка снимка. Снимката с най-висок брой точки печели първа награда! Първите десет ще спечелят грантирани награди от YTONG!

 

Стъпка 4: Победителите ще бъдат информиране по e-mail след края на конкурса. Бъдете внимателни при попълването на формуляра!

 

Всички участници, условията на конкурса, както и наградите можете да видите на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de