Програма "вашият дом"

Програма за всички, които копнеят за своя дом-мечта!

КСЕЛА създаде програмата за строителство на еднофамилни къщи "Вашият дом". Единствената по рода си програма предоставя all-inclusive пакети за качествено, бързо и икономично строителство. Фиксираните цена и срок на изпълнение, както и съдействието при административни процедури от партньори по програмата съществено улеснява процеса за всеки инвеститор.

 

Програмата "Вашият дом" предоставя избор от изключително функционални и красиви архитектурни решения в стила на традиционната и модерна българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор със строителната фирма от партньорската програма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА българия са с висока репутация на българския пазар.

 

Проектите включени в програмата "Вашият дом" са с оптимизирани технически параметри и цена. Резултатът е съвременен нискоенергиен дом - с минимални разходи за отопление през зимата и охлаждане през лятото. Безкомпромисното качество включва прецизно изработени проекти, сторителни материали от водещи производители, контрол на всяка стъпка и внимателен подбор на изпълнителите.

 

Програмата стартира първоначално в регионите София, Пловдив и Бургас. В рамките на годината се планира разширяване на обхвата и в регионите Плевен, Варна и Благоевград.