Възползвайте се от атрактивните отстъпки за MULTIPOR

ПРОМОЦИЯ на Multipor

Започна промоционалната кампания Multipor в цялата страна. Ако искате  да се чувства комфортно и уютно в собствения си дом, независимо от сезона и да изолира жегата през лятото и студа през зимата, може да се възползвате от нашите предложения. При дистрибуторите ни можете да се възползвате от 20 % отстъпка при закупуване на лек разтвор за лепене и измазване Multipor, както и 10 % отстъпка от цените за необходимите аксесоари.  Освен изгодни цени, в рамките на промоцията е включена и безплатна доставка до склада на дистрибутора в съответното населено място.
Топлоизолационните плочи Multipor са устойчиви на натиск и не съдържат фибри. Те са негорими и осигуряват възможността на материала да “диша”, с което създават здравословен микроклимат и предотвратяват натрупването на влага в стените. 

Плочите Multipor могат да се използват за външна и вътрешна топлоизолация, както и за изолация на тавани. Особено ценени са при саниране на сгради паметници на културата, когато не трябва да се променя фасадата и единственото решение е поставяне на вътрешна изолация. 

Дистрибуторите на фирмата можете да намерите тук. Складовете, в скоито има Multipor са отбелязани със синьо знаме.