YTONG с отличието "Марка на столетието"

Отличие за YTONG:

YTONG – Марка на столетието

YTONG принадлежи към най-силните марки на Германия. Доказателство за това е повторното включване на марката в изданието Марки на столетието – Звездите на 2016г.“.

По време на тържествената церемония издателят д-р Флориан Лангеншайд връчи отличията на избраните 250 фирми, които представляват най-известните и успешни немски марки. Ернст Арелман, ръководител на отдел „Маркетинг и комуникации” в КСЕЛА сподели: Радваме се за това отличие”. Г-н Арелман използва възможността да припомни думите на икономическия министър Лудвиг Ерхард, който още през далечната 1952г. по време на 200-то заседание на Бундестага се е изказал по следния начин за автоклавния клетъчен бетон: „Успоредно с ниското тегло и големите размери на строителните елементи, отличната топлоизолационна способност и лесната обработваемост са големите предимства на този материал...[те] допринасят съществено за улесняването на строителния процес на обектите, съкращават времето за работа и разходите за изпълнение.Г-н Арелман продължи в своята реч: „Впечатляващо е как г-н Ерхард още преди 60г е описал същността и основните качества на YTONG. Неговите думи са актуални и до днес.“ 

В каталогаМарки на столетието" издателство Deutsche Standards Editionen представя на всеки 3 години водещите немски марки в  разлчни продуктови сегменти.

 

Не пропускайте и краткото видео с д-р Флориан Лангеншайд