Нов референтен обект с YTONG и Multipor

Обектите изпълнени със ситеми Ytong и Multipor покриват изискванията и на най-взискателните клиенти!

Представяме ви стилна и елегантна къща, която предстои да се изгради в с.Новаково, общ.Асеновград. Къщата е проектирана от архитектурно студио "Пловдив Дизайн" www.arhitekt-plovdiv.com, които умело са съчетали традиции и иновативност, за да даде желания комфорт и уют на собствениците си.

На първия етаж, разположен на 119, 79 кв.м. разгъната площ са разположени дневна, трапезария и кухненски бокс с удобна връзка помежду си, спалня, дрешник, тоалетна, перално, баня и тоалетна. Всички помещения са самостоятелно обособени, с лесен и удобен достъп.

Вторият етаж е с разгърната площ от 85,52 кв.м и на него са разположени тавански помещения, които излизат на удобна тераса.

Връзката между първия и втория етаж се осъществява от стълбище.

Материалите, от които се предвижда да бъде изградена къщата са:

·       Блокчета YTONG extrA+ за изграждане на външните стени. Блокчетата YTONG extrA+ се препоръчват от производителите за изграждане на външни стени, тъй като осигуряват добра звуко и топлоизолация. 

·       Блокчета YTONG за изграждане на вътрешните стени. Блокчетата за зидария са с пореста структура, което позволява на стените да „дишат”и създават добър микроклимат в цялата къща. Блокчетата за зидария на YTONG се произвеждат от естествени материали, имат много добри звуко, шумо и топлоизолационни и пожароустойчиви качества.

·       Изолация Multipor – плочи с размери 600х500мм. и дебелина от 50 до 200мм. Multipor е най - новия изолационен продукт, който от скоро се предлага и на българския пазар. Multipor съчетава в себе си твърда структура, паропропускливост и висока пожароустойчивост. Подходящ е за както за външни, така и за вътрешни изолации.

·       Покривна система Bramac Протектор Покривната система Bramac е трислойна, което осигурява висока, петстепенна защита на къщата.

·       Замазки и мазилки - от водещи производители.