Oсма научна конференция ‘’ГРАЖДАНСКАТА БЕЗОПАСНОСТ 2017’’

За поредна година, по традиция ‘’КСЕЛА България’’ подкрепи провеждането на осмата Научна конференция с международно участие - ‘’ГРАЖДАНСКАТА БЕЗОПАСНОСТ 2017’’. Събитието се проведе в периода
6 - 7 Април в Академията на МВР. Продуктовият мениджър за Multipor на ‘’КСЕЛА България’’ инж. Васил Манолов представи на аудиторията техническите характеристики и предимствата в пожарната защита на продуктите с марка YTONG и Multipor. Също така и като единствен участник, член на БАИС, инж. Манолов представи и предложението на БАИС за промяна в текста на Наредба № Iз-1971 за Строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар, заедно с Изисквания за изпълнение на фасади според законовите разпоредби на ключови източно-европейски пазари през 2015/2016. Самото официално писмо за предлаганите промени е изпратено до Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".
По време на конференцията ‘’КСЕЛА България’’ имаше и изложбен щанд, на който всички посетители имаха възможност да получат техническа документация и детайлна допълнителна информация за продуктите с марка YTONG и Multipor.