КСЕЛА търси баш-майстора!

YTONG И MULTIPOR ТЪРСЯТ БАШ МАЙСТОРА

Безплатно обучение и игри с награди очакват всички сръчни мераклии

YTONG и Multipor стартират кампанията „Задругата на майстора”, която ще се проведе в редица български градове. 

Основната цел на инициативата е да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работата с  блокчета за зидария YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

 За целта специалисти от фирмата, която през 2014 г. отбелязва своята 20-годишнина на родния пазар, ще запознаят всички желаещи не само на теория с качествата и предимствата на материалите, но и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. От съществено значение за качественото изпълнение е именно правилният избор на продуктите и тяхното коректно приложение. След завършване на безплатното обучение, всеки участвал ще получи удостоверение за сертифициран майстор на YTONG и Multipor.

Това не е всичко, тъй като сме приготвили редица изненади и награди за майсторите, които ще се включат в инициативата. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кой е Баш Майсторът.

В края на всяко обучение в томбола ще бъде определена голямата награда, а победителят ще спечели ваучер за пазаруване в онлайн магазина за специализирани инструменти за работа с YTONG и Multipor shop.ytong.bg. Освен големият приз, ще има и много други, по-малки, но също толкова атрактивни награди. Всички участници в събитието ще имат възможност да се възползват от специална отстъпка за покупка на материали YTONG и Multipor в деня на обучението.

 Основната цел на събитието обаче, остава всеки присъстващ, без значение дали професионалист или любител, да научи нови неща в областта на строителството, да усвои нови техники и да изяви най-доброто от себе си в бъдещата си работа.

За участие, моля попълнете регистрационната форма: