aaa

Минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR са напълно нов, уникален за българския строителен пазар продукт. Тяхното производство стартира през 2012 г. в завода на КСЕЛА България ЕООД в гр. Добрич.

Новите изолационни плочи се произвеждат от напълно естествени суровини - цимент, пясък, вар и вода по безотпадна технология щадяща околната среда.

В Европа MULTIPOR се използва вече 18 години като с иновативния материал досега са изолирани над 9 милиона кв.м. площ. България е втората страна в света, в която се произвежда иновативният материал.

Новите топлоизолационни плочи MULTIPOR са устойчиви на натиск, паропропускливи, негорими и несъдържащи фибри.

MULTIPOR осигуряват не само допълнителна топлоизолация, нещо повече - способността им да "дишат" създава здравословен микроклимат, което способства за предотвратяване появата на мухъл в помещенията.

Брошура "Топлоизолационни плочи Multipor" можете да изтеглите ТУК.

Брошура "Вътрешна топлоизолация с плочи Multipor" можете да изтеглите ТУК. 

Брошура "Изолация на тавани на подземни гаражи с плочи Multipor" можете да изтеглите ТУК.

Брошура "Външна топлоизолационна система Multipor" можете да изтеглите ТУК.

Външната топлоизолационна система MULTIPOR е сертифицирана и вече притежава Българско Техническо Одобрениe

   

Минералните топлоизолационни плочи Multipor са одобрен продукт по програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома.

Избирайки минералните плочи Multipor като основен топлоизолационен материал за повишаване на енергийната ефективност във вашия дом, можете да кандидатствате по програма REECL предлагаща целеви кредити на физически лица и на сдружения на собственици на етажна собственост. Кредитополучателите по програмата имат право да ползват и безвъзмездна финансова помощ в размер до 35% от стойността на проекта за енергоспестяване при спазване на правилата и условията на програмата. Повече за REECL можете да научите тук: http://www.reecl.org/

 КСЕЛА България ЕООД като производител на минералните плочи Multipor е член на Българска асоциация за изолации в строителството в направление "Топлоизолационни системи и материали": www.bais-bg.com