Къща Прима

Стилна и модерна къща за взискателни, съвременни хора. Тази къща представлява едно наистина интелигентно съчетание на изискан вкус и спестяване на излишни ресурси.

На първия етаж се намират трапезарията, дневната и кухнята, като самостоятелно обособени помещения с удобна комуникация между тях.

Терасата е с излаз откъм трапезарията и дневната. В близост до входа и коридора са разположени стълбището, водещо към втория етаж, склад, втори мини склад под стълбите, котелно и тоалетна.

В проекта е предвиден гараж за един автомобил.

На втория етаж са разположени три самостоятелни спални, едната от които е с отделна баня с тоалетна. Другите две спални са с излаз към обща тераса.

Попълнете нашата контактна форма, за да получите по-детайлен план на проекта и по-подробна цена за строителството.

Разпределение и ситуация къща "Прима"

logos

* Посочената цена е за регион София и не включва ДДС. Пакетната цена варира спрямо местоположението и характеристиките на Вашия парцел и включва проектирането и строителство на сградата без изпълнение на външни връзки. Подробности относно начина на формиране на цената и включените в нея фиксирани и прогнозни параметри ще получите от КСЕЛА България ЕООД. 

Програмата стартира първоначално в регионите София, Пловдив и Бургас. В рамките на настоящата година се планира разширяване на обхвата и в регионите Плевен, Варна и Благоевград. 

Технически характеристики:

РЗП:      246,5 кв.м.

 

Етаж 1

Застроена площ етаж:   102,8 кв.м.

Застроена площ гараж:   24,6 кв.м.

Застроена площ общо:  127,4 кв.м.

 

Етаж 2

Застроена площ етаж:   119,1 кв.м.

 

За строителството на сградата са предвидени материали от водещи фирми

- Блокчетата YTONG extrA+ 35 cm, заложени в строителството на външните стени, позволяват на стените за "дишат", което води до оптимална влажност и свежест на въздуха.

- За вътрешните преградни стени са предвидени блокчетата YTONG D 700 15 cm с цел постигане на добра звукоизолация между отделните помещения в къщата.

- Покривна система е Bramac, дограмата и вратите са PVC Trocal Германия от фирма Rollplast, а мазилките и замазките са Baumit.