ПРОГРАМА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИ КЪЩИ

 

 

 

 

Много повече от готов архитектурен проект за еднофамилна къща

Програма "Вашият дом" предлага не само готов архитектурен проект, а е цялостна разработка за бързо и качествено строителство на еднофамилна къща. Важен акцент в програмата са енергийната ефективност и изгодните и ясни условия за строителство. Това означава добра цена при реализиране на архитектурния проект и реално оптимизиране на разходите за отопление през зимата и охлаждане през лятото.

Избягвате излишни разходи в дългосрочен план

Нашата цел е да предоставим доказано ефективни решения при строителството на еднофамилна къща, които гарантират фиксирана цена и кратък-шестмесечен срок за изпълнение на проекта. Допълнителните улеснения за всеки, който реши да се включи в Програмата са свързани със съдействие при административни и правни процедури във всеки един етап на строителството. 

Наши партньори са реномирани фирми

 • водещи български архитекти - арх.Валери Ценов, арх.Георги Николов, арх.Иван Ценов
 • строителни фирми - Техстрой ЕООД, Макрос инженеринг ЕООД, Балис Д ЕООД, ВЕП строй ООД 
 • фирми, осъществяващи строителен надзор и съдействащи при изваждане и движение на документи - Инес ММ ЕООД, Нюлевъл архитектс ООД, Архцентър - А ООД, ЕТ Стефан Вълчев, Урбанекс ЕООД, Графити ООД,  
 • фирма за кредитно консултиране - Кредит център
 • производители на висококачествени строителни материали:
  - покривна система Bramac
  - мазилки и замазки Baumit
  - PVC прозорци и врати Trocall Eco от Rollplast

Изберете по свой вкус

All-inclusive програмата "Вашият дом" дава възможност за избор на архитектурен проект в традиционен или модерен стил. Запознайте се по-подробно с предложенията ни за еднофамилна къща. 

Ако желаете да получите по-подробна информация за посочените цени, моля попълнете нашата контактна форма.  В рамките на следващия работен ден ще се свържем с вас.