Топлоизолация

Топлоизолация

Минерални и при това несъдържащи фибри, топлоизолационните плочи Multipor предлагат оптимално решение по отношение на топлоизолационние им характеристики, а именно коефициент на топлопроводност от  λ=0,045 W/mK. Поставянето на допълнителен топлоизолационен слой с плочи Multipor ще допринесе за значителното намаляване на сметките Ви за отопление и охлаждане, освен това ще повиши значително и стойността на недвижимия Ви имот. Заедно с това ще изпълните и непрекъснато покачващите се изисквания за енергийна ефективност на сградите.

Външна топлоизолация

Лошата изолация на външните стени на Вашата къща или апартамент води до загуба, достигаща близо една трета от генерираната топлоенергия в дома. В тези случаи е изключително подходящо поставянето на външната топлоизолационна система Multipor, която ще повиши значително енергийната ефективност на дома Ви.

Модернизиране на вътрешното пространство

Вътрешната изолация с минерални топлоизолационни плочи Multipor ще допринесе едновременно, както с повишаването на енергийната ефективност на дома Ви, така и с "освежаването" на интериора. Заедно с това ще се радвате на един здравословен микроклимат в помещенията, благодарение на способността на материала да "диша".

Топли подове

Много често причината за големите загуби на топлина са неизолираните подове и тавани. Това води не само до увеличение на разходите за отопление, но и до некомфортни условия за обитаване. Допълнителната изолация на таваните на подземни помещения, граничещи с жилищни такива, повишава жилищния комфорт и осигурява допълнителна защита от пожар.